perjantai 14. joulukuuta 2012

Jouluiset meiningit

Meillä odotetaan melko innolla joulua, omassa kodissa ensimmäinen joulu - melko luksusta! Samalla se on myös tytölle eka kunnon joulu, viimevuonna neiti nukkui melkoisen sikeästi. Me vietämme joulun erittäin chihumaisissa tunnelmissa, äitini miehensä kanssa tulee koirineen meille viettämään joulua joten vilinää riittää.
Ja joku kehtasi mainita että Saralla on komeat korvat näyttely arvostelussa.
Okei on ne ehkä vähän, mutta pitäähän pienen kuulla hyvin!
 Koska koirillamme on kesämökkikin melko "luksus" mallinen niin pitäähän heillä olla myös talvihupia. Lunta ollaan saatu tänne Etelä-Suomeenkin mukavat määrät joten koirat saivat aitaukseen ihka oma laskettelukeskuksen. Samalla se toimii Duudsonilla juoksuradan keskiosana!
Meidän oma laskettelukeskus tai alppivuori, miten sen nyt ottaa
Totuudessa meidän hienohelmat totesivat ensimmäisen yön lumen pyrytyksen jälkeen ettei he vaan voi käydä pihalla jos siellä joutuu kahlaamaan. Oikein kuulin korvissani kuoron "Äiti ei me voida", "Äiti ei me pystytä" & "Äiti nyt kyl ei pysty" lauseita.
Lumet siis kolattiin kasaan aitauksen keskelle ja koska sitä on senkin jälkeen tullut ja kolaa on saanut työntää, on lunta nyt jo melekoisen paljon = koirien oma laskettelukeskus on valmis. Ja voin kertoa myös sen ettei ainutkaan ole edes harkinnut josko kasaan lähtisi tutustumaan tarkemmin.... Kuvastakin huomaa että kasa kierretään myös tukevan välimatkan päästä, ettei vaan tassut pääse uppoamaan lumeen. Arvelisinkin suurimman osan meidän haukusta nukkuvan erittäin mielellään talvi-unta jos se koirille vaan kuuluisi tapoihin.
Säde ainakin tykkäisi talvi-unista!
Viime kirjoittelusta on taas tovi ja meillä on täällä pienten pentujen tuoksua sillä Brenduskalla on hoidettavanaan 2 pentulia. Ensikertalaisen synnytys meni todella hyvin ja nyt neliviikkoiset pennut kasvavat vauhdilla. Brenda on osoittautunut äitinsä tavoin loistavaksi mammaksi!
Sisko ja sen veli



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti